Wij zijn altijd op zoek naar unieke of bijzondere juwelen, goud of horloges. Mocht u graag iets willen verkopen of bijvoorbeeld na een taxatie willen overgaan naar verkoop, dan zijn wij geïnteresseerd. Taxatie ten behoeve van verkoop is kosteloos.

Hoe werkt het?

1. Maak een afspraak

Een goede taxatie kan soms wat tijd in beslag nemen, daarom werken wij op afspraak. Vul het contactformulier in of bel direct voor een taxatieafspraak.

De afspraak kan plaatsvinden op ons kantoor, maar indien gewenst voeren wij ook taxaties op locatie uit.

Parkeren doet u eenvoudig in de garage ons ons pand.

2. Taxatie

Wij taxeren uw sieraden, goud en/of horloges op basis van verschillende aspecten, waaronder materiaal, gewicht, afmetingen, soort schakeling of sluiting, stempels – is het voorwerp voorzien van legitieme keurtekens, herkomst, fabricage, diamanten (kwaliteit 4C’s), edelstenen (kwaliteit en staat), zettingen – steenbevestiging en versieringstechnieken. Verder kijken wij naar de algemene toestand, eventuele slijtage en courantheid.

3. Waarde vaststellen

Als dit alles is vastgesteld rekenen wij voor u uit wat verkoop aan ons zou opbrengen. Daarnaast adviseren wij u graag over de artikelen, bespreken huidige (markt)waardes, afhankelijk van uw doel, en leggen u de opties voor.

Een voorwerp op consignatie-basis achterlaten is ook mogelijk.

4. Uitbetaling

Wanneer u besluit over te gaan tot verkoop dan betalen wij aan u uit, dit geschiedt direct contant of per bank overboeking. Dankzij het nieuwe banksysteem is de overboeking via internetbankieren binnen 5 seconden op de rekening, ook als de ontvanger niet bij dezelfde bank zit of de transactie buiten kantoortijden plaatsvindt.

Verkopen van sieraden

Sieraden, goud en
horloges verkopen

Bij Rothuis kunt u eenvoudig uw sieraden, goud, goudbaren en munten verkopen. Wij maken het geld dan direct over naar uw rekening of betalen – indien gewenst – contact uit.

Verkoop sieraden

Wij beoordelen courante sieraden als sieraad – niet enkel de sloopwaarde, zoals bij reguliere goudinkopers. Want naast geregistreerd taxateur, zijn wij gediplomeerd diamant- en edelsteendeskundige. Hierdoor krijgt u de eerlijkste prijs.

Verkoop goudbaren en munten

Wilt u goud of andere edelmetalen verkopen? Wij hebben de expertise in huis om te toetsen op echtheid en kopen alle soorten baren en munten in voor een eerlijke, marktconforme prijs.

Verkoop horloges

Wilt u een Rolex, Patek Philippe of Omegahorloge verkopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kopen top horloges occasion en vintage in voor zeer gunstige prijzen. Ook exclusieve merken zoals Hublot, Tag Heuer, Chopard, Jaeger-LeCoultre, Cartier, Longines & IWC. Voornamelijk van Zwitserse origine. Bijna alle horlogemerken kunnen bij ons aangeboden worden.

Ook dit kopen wij in
(Versleten) oude sieraden
Antieke juwelen (met oud slijpsel diamanten)
Zilveren bestek- en corpuswerk
Brilmonturen van edelmetaal
Goudbaren en gouden munten
Dentaal goud en edelmetaal
Oude edelmetaalhoudende (laboratorium) artikelen
(Oude) exclusieve horloges

Heeft u interesse?

Maak een afspraak

Heeft u iets wat u graag wilt verkopen? Maak een afspraak en kom gerust langs. We helpen u graag!

App ons

Stuur ons een WhatsApp bericht

BEL ONS

Vragen of afspraak maken?

Mail ons

Stuur ons een bericht