Over ons

Rothuis

Van een (vintage) Rolex horloge tot een Colombiaanse smaragd. Met een geoefend oog taxeren wij nieuwe en antieke sieraden voor in- en verkoop. Dit doen we bij u thuis of hier op kantoor. Joël Rothuis is eigenaar en als geregistreerd taxateur bevoegd taxaties te verrichten voor verzekeringen en boedelverdelingen. Ook adviseert hij bij schade of verlies en stelt expertiserapporten op. “Tijdens het taxeren ontdek ik vaak de mooiste ‘pareltjes’.”

Naast in- en verkoop van horloges, sieraden en edelstenen, kunt u via ons ook eenvoudig en vertrouwd investeren in goudbaren, gouden munten, zilver baren en zilveren munten. Als u bekent bent met de koop van goud en zilver, kunt u dit veilig en discreet via onze website doen. Is investeren in fysieke edelmetalen nieuw voor u, dan kunt u geheel vrijblijvend een afspraak maken en brengen we u volledig op de hoogte van alle ins en outs.

Voor advies over taxaties kunt u bij ons terecht, voor het plannen van een taxatie verwijzen wij u graag door naar taxatiebureaurothuis.nl.

Onze service

Wanneer wij het genoegen hebben u van dienst te mogen zijn, dan is ons doel om u zo transparant en volledig mogelijk bij te staan met onze expertise en advies. Dit kunt u van ons verwachten:

App ons

Stuur ons een WhatsApp bericht

BEL ONS

Vragen of afspraak maken?

Mail ons

Stuur ons een bericht