Goudbaren roepen al snel associaties op met puissante rijkdom, zwaar beveiligde bankkluizen, en filmische avonturen te bekijken via uw favoriete streamingsdienst. Toch is een goudbaar kopen een toegankelijke vorm van beleggen in goud voor vrijwel iedereen die zijn vermogen verstandig wil investeren. Via Rothuis koopt u veilig en vertrouwd fysieke goudbaren met een zuiverheid van 99,99%.

Goud is een edelmetaal en wordt tegenwoordig gebruikt voor het vervaardigen van sieraden, elektronica en microchips. Ook in de medische wereld (geneeskunde en tandheelkunde) en ruimtevaart is de grondstof door de unieke eigenschappen immens populair. Door de eeuwen heen werd het ook als betaalmiddel gebruikt, maar tegenwoordig wordt het vooral gezien als interessante investering.

Veilig goud kopen
bij Rothuis

Persoonlijk advies

Wij adviseren u graag over de verschillende soorten goudbaren en de investeringsmogelijkheden.

Opslag faciliteren

Indien gewenst kunnen we een oplossing voor uw goudopslag faciliteren.

Laagdrempelig

U kunt bij ons goudbaren van 1 gram tot 1 kilo bestellen en diverse gouden munten kopen, zonder minimale of maximale afname hoeveelheid.

Terugkoop garantie

Wij hebben een terugkoop-garantie op basis van actuele marktprijs voor bij ons aangeschaft goud.

LBMA gecertificeerde goudleveranciers

Onze partners bestaan uitsluitend uit gecertificeerde leveranciers.

Goudbaren achtergrond

Waarom goudbaren kopen?

Een verstandige belegging

Beleggen in goud kan op verschillende manieren. Zo kunt u investeren gouden munten, maar ook in de welbekende goudbaren. Goudbaren zijn compact en eenvoudiger te vervaardigen dan gouden munten. Hierdoor is de prijs per netto gewicht voordeliger dan die van gouden munten.

Het kopen van goudbaren biedt alle traditionele voordelen van beleggingsgoud. Het is slijtvast en reageert niet op zuurstof in de lucht, waardoor het in een kluis oneindig lang bewaard kan worden. Ook zijn goudbaren met een zuiverheid vanaf 99,50% vrijgesteld van BTW, wat het voor beleggers een zeer aantrekkelijke investering maakt.

Achtergrond Franse lelie verloop

Onze goudleveranciers

LMBA gecertificeerd

Binnen het netwerk van Rothuis bevinden zich een aantal gerenommeerde goudleveranciers. Umicore is onze hoofdleverancier vanwege hun betrouwbaarheid, kwaliteit en serviceniveau. Alle goudbaren van Umicore zijn voorzien van een echtheidscertificaat en zuiverheidsgarantie, dat is wel een fijn gevoel.

Andere goudleveranciers in ons netwerk zijn bijvoorbeeld Hafner en Heimerle + Meule.

Alle leveranciers zijn LBMA certificeert en leveren uitsluitend goudproducten met een zuiverheid van 99,99% zuiverheid. Dit internationaal erkende certificaat wordt alleen verstrekt aan goudproducten die aan bepaalde kwaliteitseisen voldoen. De internationale erkenning van dit certificaat maakt dat goud met dit keurmerk eenvoudig te verkopen is.

App ons

Stuur ons een WhatsApp bericht

BEL ONS

Vragen of afspraak maken?

Mail ons

Stuur ons een bericht